Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

2017 - 2018

2017


Terugblikkend kunnen wij stellen dat 2017 een topjaar is geweest voor ons. Overweldigend. Wij staan op de kaart. Niet alleen door de CBF-erkenning die we sinds maart 2017 hebben, maar ook door het podium wat wij hebben gekregen door onder andere de Vastenactie en het grote netwerk wat daarmee samenhangt. Door onze steeds groter wordende bekendheid, hebben ook particulieren ons gevonden en gesteund. En hoe! En onze bekendheid breidt zich steeds verder uit. 

 

Heel veel dank voor alle giften. Dit is van wezenlijke betekenis voor de Learn! Foundation, want zonder geld kunnen wij niet veel doen. U maakt het mogelijk dat wij ervoor kunnen zorgen dat de kinderen die het zo hard nodig hebben onze aandacht krijgen en naar school kunnen.

 

Door uw gift is er water op een van de armste schooltjes die wij kennen en wordt indirect de hele community gesteund.

Door uw gift staat er binnenkort een hek rondom deze school.

Door uw gift is er een mooie grote 'banda' (schaduwplek) in aanbouw.

Door uw gift is er een voedselprogramma op dit schooltje en krijgen kinderen 3 x per week een maaltijd.

Door uw gift gaan er kinderen naar secondary school en hebben zij een betere kans op een goede toekomst.

Door uw gift draait het W.I.S.H. programma op volle toeren.
Door uw gift krijgen kinderen een schooluniform, kunnen zij meedoen aan extra (bij)lessen, is er ruimte voor iets extra's.
Door uw gift vindt er een complete metamorfose plaats op een schooltje in het achterland van Kilifi en ú draagt daar aan bij.

Door uw gift kunnen er boeken gekocht worden.

Door uw gift zijn er bomen gepland op het terrein van de school.

Door uw gift worden er straks tien leerlingen geïnstalleerd als Scout en kunnen zij anderen helpen.

Door uw gift helpen wij meisjes aan sanitary towels zodat zij gewoon naar school kunnen.

Door uw gift hebben wij samen met onze partner LIBA al heel veel werk verzet en bereiken wij de kinderen die onze hulp nodig hebben.

Door uw gift durven wij te dromen over het bouwen van een school.

Door uw gift durven wij te dromen over een fonds voor de leraren zodat wij hen kunnen steunen in hun belangrijke werk.

Door uw gift doen zij er toe...

 

Met trots laten wij dit straks allemaal zien aan een groep van 12 donateurs die met ons mee zullen reizen in februari 2018, wanneer wij een 11-daagse reis naar Kenia - Kilifi gaan ondernemen. En bij terugkomst zijn zij onze ambassadeurs, want zij hebben met eigen ogen kunnen zien dat úw gift er ECHT toe doet. 

Wij wensen iedereen een ** F A N T A S T I S C H  2 0 1 8**  en spreken het vertrouwen uit dat u ons blijft steunen, zodat wij ons werk kunnen voortzetten.

 

A S A N T E  S A N A!