Laatste nieuws!

Ambassadeurs in the spotlights

10 december 2019

Onze stichting kent ook ambassadeurs. Wij hebben die titel gegeven aan particulieren die mee zijn gereisd naar Kenia om met eigen ogen te kunnen zien en vooral te kunnen voelen wat ons werk inhoudt, wat de betekenis is van onze aanwezigheid daar. En dan is het niet langer 'ver van je bed', maar dan komt het heel dichtbij.

 

Wij willen in deze decembermaand onze ambassadeurs in het zonnetje zetten. Periodiek of maandelijks zetten zij zich in voor onze stichting en fondsenwerving. Want, we kunnen er niet omheen: het draait uiteindelijk om het binnenhalen van voldoende geld om onze projecten vorm en inhoud te kunnen blijven geven. En de een doet dat door een statiegeldactie te regelen, de ander door maandelijks of periodiek een bijdrage te storten en weer een ander door onze organisatie te steunen door er aandacht voor te blijven vragen. Er zijn ook ambassadeurs die regelen dat wij ons verhaal kunnen vertellen voor een wat groter publiek, en zoals je weet: naamsbekendheid is erg belangrijk.

 

Wil je als donateur ook eens met eigen ogen zien hoe het er aan toegaat in Kenia? De reis van aanstaande februari zit vol, maar er wordt een andere reis gepland in de loop van 2020 (idee is september 2020). Meld je aan en wees verzekerd van een 'once-in-a-lifetime-experience'. Gegarandeerd dat je je daarna ook ambassadeur voelt van de Learn! Foundation.

 

Asante sana ambassadeurs voor jullie onvoorwaardelijke steun! 

🧡🌱🧡🌱🧡🌱🧡🌱