Laatste nieuws!

Benefietavond 20 mei

12 mei 2019

Onze ambassadeurs Maya en Sjouke Schilstra van toprestaurant Vis & Meer Woudsend organiseren op 20 mei aanstaande* een benefiet-diner.

Nog steeds zijn zij onder de indruk van (en begaan met) de kinderen van de Makonjemare Primary School in Vitengeni. Wat zij daar hebben gezien, ervaren én gevoeld, heeft een onuitwisbare indruk op hen gemaakt.

De wil om zich in te zetten voor deze kinderen is zo groot, dat zij het initiatief hebben genomen om een besloten benefietavond te organiseren in hun restaurant. Zij hebben zonder moeite mensen bereid gevonden om mee te helpen dit te organiseren en verschillende relaties /leveranciers bereid gevonden om deze culinaire avond te sponsoren. Geweldig!

Inmiddels weten wij dat deze avond zo goed als volgeboekt is. De kosten om dit evenement bij te wonen zijn € 100 per persoon. En voor dit geld heb je een uitmuntende culinaire avond met de heerlijkste hapjes en drankjes (all inclusive). En die € 100?? Die gaat in z'n geheel, dus voor 100% naar ons project. In Friesland zeggen ze dan: Nou?! 

 

* 20 mei 2019. Aanvang 18.30u Einde 22.30u. Kosten € 100. Opgeven rechtstreeks bij Sjouke op telefoonnummer 0631 744 412 kan nog. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschibaar.