Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Bonifatius voor Makonjemare

Vandaag was de aftrap van de verbinding tussen de Bonifatiusschool en onze school in Makonjemare > Kenia. Wat een geweldige enthousiaste groep kinderen staan er te trappelen om Learn! Foundation te helpen! En, ze begrepen het heel goed: onze school heeft het heel erg goed, terwijl de school in Kenia, de Makonjemare Primary School, bijna geen middelen heeft.
Nou ja, er is inmiddels water, de kinderen hebben een schooluniform en we kunnen de kinderen drie keer per week een maaltijd dankzij Carl Siegert aanbieden. Momenteel wordt er een hek geplaatst en wordt er straks een echte schaduwplek gebouwd. Dat is geweldig!  
Daarnaast heeft de Bonifatiusschool er mede voor gezorgd dat er boeken konden worden aangeschaft, en wordt -dankzij hun eigen Vastenactie 2017- het schoolplein aangekleed met een vlaggenmast. Misschien blijft er nog wat geld over om prullenbakken te plaatsen zodat het zwerfvuil opgeruimd kan worden.

 

Dit wordt vervolgd natuurlijk! #stayposted


Maar eerst zeggen alle leerlingen van de Bonifatiusschool uit Woudsend de kinderen van Makonjemare gedag!