Laatste nieuws!

CBF erkenning

07 december 2020

Het feit dat de Learn! Foundation een officieel erkende (A status) goede doelen organisatie is, blijkt uit het erkenningspaspoort dat op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving staat. Hier kun je onze doelstelling, werkwijze en financiën nalezen.

Die erkenning krijgt een organisatie niet zomaar. Wij moeten jaarlijks reflecteren op wat wij doen en hoe wij onze projecten vormgeven. Verantwoording afleggen.

Wij zijn blij, maar zeker ook heel erg trots op onze vrijwilligers organisatie die er écht toe doet. Wij maken het verschil in onze kleinschalige projecten door iedere gedoneerde euro te bestemmen voor ons werk in Kenia.

 

Onze lokale partnerorganisatie financieren wij voor 100%. Dat is nodig omdat zij (Lifting the Barriers) onze ogen, oren, en projectleiders zijn. Daarmee is LIBA een project op zich. De impact van deze organisatie is veel groter dan alleen de twee mensen die er werkzaam zijn. Want door onze samenwerking profiteren communities, schoolkinderen, het naaiatelier die tevens vrouwen opleidt om naaister te worden, leraren, studenten die een studiebeurs krijgen, de kruidenier die voedsel levert, de tuinman, kortom: onze impact betreft honderden mensen. We zijn echt meer dan de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat. En dit kunnen wij alleen blijven doen met JOUW HULP!

 

Wil je ook meehelpen het verschil te maken in onze onderwijsprojecten in Kenia? Doneer dan. Dat kan maandelijks, per kwartaal, of jaarlijks door middel van een schenkingsovereenkomst (fiscaal voordeel!) of een eenmalige gift. Wij zijn dolblij met iedere euro.