Laatste nieuws!

December GEEFMAAND

17 december 2019

Dat december van oudsher een maand is waarin we elkaar cadeautjes geven is bekend.
Maar je mag natuurlijk ook geven aan een Erkend Goed Doel. Geven aan iemand die het een stuk minder heeft en die niet piekert over hoe het Kerstmaal er uit komt te zien en wat er allemaal onder de kerstboom ligt, maar geven aan iemand die 365 dagen per jaar piekert over hoe in leven te blijven. En dat bestaat. 

Wij zien met eigen ogen hoe het in ons projectland Kenia er aan toe gaat. Wij zien met eigen ogen in welke extreem arme omstandigheden mensen moeten zien te overleven. Inmiddels zijn er meer dan 20 donateurs mee geweest naar kenia en hebben dit met eigen ogen gezien. 

 

Dus als je, naast alle cadeautjes voor onder de kerstboom nog iets over hebt: denk alsjeblieft aan ons! Voor eenmalig € 10 heeft een kind een schooluniform (en dat is een ticket naar school). Voor € 10 per maand sponsort u een kind op onze Makonjemare school. Voor dat geld kan het deelnemen aan het voedselprogramma, krijgt het een schooluniform en wordt de ouderbijdrage betaald. Er zijn 270 kinderen die in extreem arme omstandigheden leven op deze school.

En dit is nog maar een greep uit al het werk wat wij samen met onze partner doen. Wil je ook mee werken?

 

Fijne Kerstdagen en alvast een gelukkig 2020!

 

Alvast bedankt - Asante sana!