Laatste nieuws!

Dienstenveiling brengt € 1.350 op!

Het is geen 1 april grap. De gisteren gehouden Dienstenveiling in Woudsend heeft maar liefst € 1.350 opgebracht. De door de PKN Woudsend georganiseerde veiling had bijna 50 kavels te veilen, variërend van heerlijke zelfgemaakte jam, vaartochtje met een e-boot, een middag zeilen op het Slotermeer, drie stevige werk-overalls, of een weekend in een schitterende safaritent. Ook vertelde Ruth het verhaal van de € 2 die ze van de predikant had gekregen met de opdracht om dit bedrag te vermeerderen door een 'dienst' te bedenken. Nou dat is prima gelukt, want Ruth heeft er € 10 van gemaakt door koekjes te bakken en ermee langs de deuren te gaan! 


De veilingmeester had er ongelooflijk veel zin in, want hij praatte de hele avond van kavel tot kavel aan elkaar, met natuurlijk een aantal keren een 'lytse pauze' om even iets te drinken.


De opkomst had, laten we eerlijk zijn, best wel wat groter mogen zijn. Maar nadenkend over deze avond, en de uiteindelijke opbrengst voor de Learn! Foundation, kunnen we eigenlijk maar een ding concluderen: wat een enthousiaste groep mensen hebben deze avond tot een succes gemaakt.

Wij bedanken iedereen voor de inzet en inbreng van diensten, want zonder hen was deze avond -mét of zonder grote opkomst-, sowieso niet geslaagd!