Doneren - Learn! Foundation - Stichting onderwijs en educatie

Doneren

Kies zelf een bedrag en maak een bedrag over naar  NL70RABO01547.87.612 t.n.v Learn! Foundation, of gebruik een van de onderstaande knoppen. Wij zijn blij met iedere euro!

 

 
             

 

Learn! heeft de zogeheten ANBI status, dus fiscaal aantrekkelijk! 


 

Slim schenken: notariële akte

Een gift aan Learn! is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Een bijzonder interessante mogelijkheid is de periodieke gift. Deze periodieke gift is in tegenstelling tot de ‘gewone’ gift volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Voorwaarde voor volledige aftrekbaarheid van de gift is dat deze notarieel vastgelegd moet worden voor een minimale periode van vijf jaar. Afhankelijk van uw inkomen en leeftijd ontvangt u dan 16% tot 52% van het jaarlijkse uitgekeerde bedrag terug van de Belastingdienst. U kunt zelf het jaarlijkse voordeel berekenen met de Schenkcalculator

 

Slim schenken: zonder notariële akte

Download simpelweg de modelovereenkomst van www.belastingdienst.nl. Vul hem in en stuur hem op naar ons, dan vullen wij de rest in en sturen we de overeenkomst terug voor de administratie.

 

Voor een uitgebreide uitleg over de fiscale status en mogelijkheden bij een donatie / schenking aan onze stichting, verwijzen wij u graag naar het volgende pdf-document.
Geefwet.pdf

 

Mocht u meer informatie willen ontvangen of even willen overleggen, mail ons dan even: bestuur@learnfoundation.nl  Bellen of appen mag ook: telefoon 0628403324.


Postadres
de Wrins 4, 8551RP  Woudsend

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 30274180

Rabobank IBAN NL70RABO01547.87.612