Doneren of doen?

Wat kan ik doen?

1 Volg ons op Facebook

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Behalve dat je via social media makkelijk op de hoogte blijft van het laatste (goede) nieuws, help je direct mee aan onze vindbaarheid. Simpelweg omdat hoe meer volgers wij hebben, hoe hoger Google en andere partijen ons waarderen. Berichten delen is uiteraard helemaal geweldig.

 

2 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Periodiek versturen we de laatste berichtjes ook nog 1x per mail. Je kunt met een gerust hart je mailadres invullen, we gaan er zorgvuldig mee om en verstrekken nooit adressen aan derden..

 

3 Steun ons met een linkje vanaf je site of blog

Hoe meer sites naar www.learnfoundation.nl linken, hoe beter onze berichten vindbaar zijn in Google’s zoekmachine. Wil je linken met ons logo erbij? Laat het dan even weten, dan maken we er eentje op maat.

 

4 Schrijven of bloggen over Learn!

Voor het personeelsblad, de externe nieuwsbrief, de krant of je blog: alle publiciteit is welkom. Kun je er een foto bij gebruiken, of wil je ons interviewen? Neem contact op, dan gaan we dat regelen.

 

5 Organiseer een fundraiser

Nu wordt er al behoorlijk wat afgefietst, dus denk ook aan andere mogelijkheden: organiseer een dinertje, sponsorloop, betrek klasgenoten van de kinderen, de school, of collega’s bij je plan, ga zeilen, golfen, kiten, the sky is the limit!

 

6 Organiseer een inzameling

Spullen die we mee kunnen nemen naar één van de projecten zijn meer dan welkom.

 

7 Denk eens aan een statiegeldactie

Vraag de lokale buurtsuper of je naast het flessenapparaat een spaarpot mag zetten waar het statiegeldbonnetje in kan.

 

8 Geef Learn! als eindejaarsgeschenk – go MVO

In plaats van die afgezaagde fles champagne waarderen relaties het als je als bedrijf kiest voor een duurzamer cadeau. Goed om te weten: zakelijk schenken is fiscaal aftrekbaar. Ben je zelf geen directielid, stel het dan eens voor aan de directie van jouw bedrijf! 

 

9 Vrijwilligerswerk?

Vooralsnog faciliteert Learn! sporadisch vrijwilligerswerktrajecten in Kenia. Maar ben je in de buurt van een van onze projecten, en wil je een paar dagen meedoen op een school of gewoon een kijkje nemen: ook dan ben je van harte welkom. Een verslag vanaf locatie helpt uitstekend om het voor iedereen nog inzichtelijker te maken waar Learn! voor staat.

 

10 Stopperadvertenties

Werk je bij, of ken je, een uitgever die nog advertentieruimte overheeft? Laat het weten, dan leveren we met plezier een advertentie op het gewenste formaat aan.

 

11 Een goed idee?

Bovenstaande voorbeelden zijn beslist niet uitputtend. Heb je een ander goed idee, stuur een berichtje, dan zetten we die hier erbij!