Laatste nieuws!

Droevig nieuws

13 juni 2019

Zojuist kregen wij het bericht dat Mr. Justus Sulubu in het Kilifi Hospital is overleden. Hij leed al geruime tijd aan een alvleesklier-aandoening.

Justus was hoofdmeester op BOFA Primary. De eerste school in Kilifi die wij hebben geholpen. Iedere keer als onze voorzitter in Kilifi was, had zij een ontmoeting met Justus. Ook nam hij deel aan een tweedaagse reken-workshop die wij organiseerden. Hij heeft daar enorm van genoten. In februari van dit jaar is er nog een onverwachte ontmoeting met hem en onze reisgroep geweest. Wij denken daar met dankbaarheid aan terug.

Toen hij al ernstig ziek was, werd hij tot overmaat van ramp overgeplaatst naar een school in het Kwale district. Het was een grote opgave voor hem om 'zijn' Bofa Primary los te laten en ergens anders te beginnen. Gelukkig werd hij een paar maanden geleden wederom overgeplaatst, maar nu naar Kilifi.

Helaas heeft hij niet lang op zijn nieuwe school kunnen werken. Tijdens een bezoek aan de school van zijn zoon in Kisumu is hij ziek geworden en werd hij per ambulance naar Kilifi hospital gebracht. Hij is daar vanochtend om 10.00u overleden. Justus Sulubu is 52 jaar geworden en laat een vrouw en vier kinderen achter. 

 

Asante sana Mr. Sulubu.

 

R.I.P. 🙏🏼