Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Eindopbrengst Vastenactie 2017

De Vastenactie 'Eigen Doel' 2017 van de Christoffelparochies in Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland ;) willen we even apart benoemen, want wát een opbrengst heeft deze actie! De einduitslag is bekend, maar eerst even de deelnemende parochies:

Woudsend

Joure

Bakhuizen

St. Nicolaasga

Balk

Sloten

Lemmer

De uiteindelijke gezamenlijk opbrengst bedraagt € 5.002,48. Dit bedrag wordt met 50% verhoogd door Vastenactie Nederland.

 

Doel

De bestemming van de opbrengst is voor het W.I.S.H project in Kilifi - Kenia. Onze partnerorganisatie LIBA heeft inmiddels een voorschot op dit bedrag ontvangen en kan uitkijken naar het volledige ingediende projectbedrag van € 7.500. Dit betekent veel voor de kinderen die door dit programma, naast school, extra lessen, aandacht, iets te eten, en vooral een extra kans krijgen om zich te ontwikkelen.

 

Asante sana gulle gevers uit Súdwest-Fryslân!

 

foto: Jacque Jumbe-Kahura - LIBA