Laatste nieuws!

I DO project Erasmus

20 september 2021

 

Vandaag was de online kennismaking met het I DO team van de Erasmus Rotterdam School of management > RSM.

 

 

Achtergrond

In de zomer werden wij benaderd door RSM, of wij mee wilden doen in hun selectie van kleine NGO's. Wij konden eventueel in aanmerking komen voor een 9 maanden durend traject, waarin wij geholpen en geadviseerd gaan worden over hoe wij bepaalde onderdelen van onze stichting het beste kunnen vormgeven.
Er zijn van de bijna 100 geselecteerde NGO's uiteindelijk 12 NGO's overgebleven. Learn! Foundation is er een van.

De adviesteams zullen ons niet alleen strategisch adviseren, maar actief met ons samenwerken. De studenten-teams zullen marketingstrategieën ontwikkelen en uitvoeren, haalbaarheidsstudies van projecten uitvoeren, huidige operaties optimaliseren en nog veel meer. Vandaag heeft onze voorzitter kennisgemaakt met het studenten-team dat ons in de komende 9 maanden gaat helpen. Onze tijdsinvestering bedraagt ongeveer een dagdeel per week in de vorm van (veelal) online meetings. 

 

Wij zijn ontzettend blij en ook best wel trots dat wij geselecteerd zijn en pakken deze kans met beide handen aan. Want wat is er mooier dan gevoed te worden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, management, leiderschap en procesmatig werken.
Dit biedt de Learn! Foundation de kans om nóg professioneler te worden. Te leren. Te ontwikkelen.
We gaan onze projectpartner Lifting the Barriers ook betrekken in dit traject en zullen je via regelmatige updates op deze site uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Wij hebben er heel veel zin in. Onze voorzitter vertrekt morgen naar Kenia en zal via een WattsApp groep de studenten meenemen naar Kenia en een inkijkje geven in onze projecten.