Zonder donateurs kunnen we niets!

Want laten we eerlijk zijn: voor ieder project, of het nou groot is of klein, hebben we geld nodig. En geld geven doe je niet zomaar. Daar is vertrouwen voor nodig, veel vertrouwen. Niet alleen in ons als organisatie maar ook in ons als bestuur.
Wij laten zien dat wij ons werk naar eer en geweten doen en zijn zo transparant als wat. Wij laten zien dat iedere cent bij onze projecten terecht komt.

 

Volgende reis februari 2019*

We nemen donateurs sinds kort ook heel graag mee naar Kenia. De eerste reis was in februari 2018 en was een groot succes! Uiteraard betaalt men dat zelf, net zoals wij ook onze eigen reizen privé betalen, maar tóch! Op die manier maken ze kennis met de schoonheid van het land, van de overweldigende natuur. Want ja, we gaan zeker ook een paar dagen op safari.

Maar daarnaast is er een rijk gevuld programma en bezoeken we onze projecten, en zijn we collectief onder de indruk van wat er allemaal voor bergen verzet worden en nog moeten worden. Men ziet hoe zijn eigen centjes besteed zijn, waar het aan uitgegeven is. En dat geeft een heel goed gevoel.

En, er ontstaan van daaruit initiatieven. Variërend van statiegeldacties, in gesprek gaan met scholen over het bekender maken van LF, kerkdiensten die in het teken staan van ons werk, verjaardagsgeld dat gedoneerd wordt en last but not least: vertellen over hun ervaringen in Kenia. Mond tot mond reclame ten top!

En van dat alles raken wij dan weer heel erg geïnspireerd. Dank lieve donateurs. Asante sana!


* Houd u deze pagina in de gaten.