Laatste nieuws!

It giet oan!

08 juli 2019

Met heel veel genoegen mogen wij vandaag bekend maken dat wij de MAKONJEMARE PRIMARY SCHOOL in Kenia (Vitengeni) kunnen gaan bouwen!

Er is inmiddels voor dit project voldoende geld binnengekomen om deze eerste fase in het ondersteunen van deze geweldige school, vorm te kunnen gaan geven.
Dus we gaan totaal 6 nieuwe lokalen bouwen, er komt een sanitairgebouw met 6 toiletten, we gaan de bestaande multi purpose hall afmaken, de twee bestaande lokalen afmaken met pleister- en schilderwerk en samenvoegen met een extra klaslokaal (zodat deze lokalen een eenheid van 3 lokalen vormen) én ... 🥁🥁🥁

als klap op de vuurpijl : we gaan ook nog een echte keuken bouwen!

Dankzij heel veel gulle gevers, fantastische ambassadeurs, iedereen die heeft meegedaan, komt het er nu echt van. Wij danken:

🌱 Roba Metals die de eerste grote financiële aanzet gaf voor dit ambitieuze plan en al vanaf dag één donateur is
🌱 Bisschop Möller Stichting (BMS) en dan met speciale dank aan alle medewerkers, leerlingen en hun leerkrachten 
🌱 Vis & Meer voor de ongelooflijk mooie en memorabele benefietavond in hun top restaurant en alle sponsors van die avond

🌱 Youth Care Fund waar wij vanaf de eerste ontmoeting een geweldige klik mee hebben 

🌱 Fam. Kuipers & friends voor hun meer dan geweldige support en betrokkenheid

🌱 Onze ambassadeurs, mensen die mee geweest zijn naar Kenia: petje af voor jullie inzet, betrokkenheid.

🌱 Bedrijven uit het netwerk van onze secretaris die ons hebben gesteund met geweldige bedragen, zonder jullie was het niet gelukt!

🌱 En natuurlijk alle lieve mensen die hebben meegedaan met statiegeldacties, collectes, spontane verjaardagsgiften, etc.

 

Last, but not least, willen we bedanken: WILDE GANZEN voor het partnerschap in dit mooie project. Daar zijn wij best trots op.
Zonder deze organisatie die speciaal gericht is op particuliere initiatieven / PI's zoals de Learn! Foundation, zou het een stuk lastiger geweest zijn om de benodigde middelen te verkrijgen. Wilde Ganzen financiert maar liefst 1/3 deel van de totale projectsom.

 

We gaan jullie allemaal via de website op de hoogte houden van de voortgang van dit project. Op 14 juli aanstaande reist onze voorzitter naar Kenia om de laatste puntjes op de i te zetten.

 

 

🌱  ASANTE SANA, THANK YOU SO MUCH, HEEL ERG BEDANKT  🌱