Laatste nieuws!

Learn! en bedrijven: een perfecte combinatie!

21 november 2019

 

Wilt jij deze decembermaand / geefmaand ook (meer) invulling gaan geven aan het geef-beleid binnen jouw onderneming? Wil jij vanaf deze decembermaand een goed doel steunen? Neem contact op en wij maken een passend voorstel. Iedere € telt en komt 100% bij onze projecten, want wij hebben als vrijwilligers-organisatie geen/nauwelijks overheadkosten. 
Doneren zonder een geoormerkt project mag natuurlijk ook. Heel graag zelfs, want dat stelt ons in staat om te schakelen waar de nood op dat moment het hoogste is. Natuurlijk doen wij altijd verslag van de besteding van de giften.

 

Samenwerking tussen Learn! Foundation en bedrijven

Bedrijven en instellingen nemen steeds vaker hun (sociaal-maatschappelijke) verantwoordelijkheid door de samenwerking met goede doelen te zoeken. En vaak past een-goed-doel-ver-weg héél goed in de bedrijfsfilosofie. Wij zoeken altijd de verbinding met die bedrijven. Natuurlijk voor steun in euro's, want de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we die altijd keihard nodig hebben, maar ook om specifieke kennis te delen. Op die manier kunnen we ook leren van elkaar en is er sprake van wederkerigheid.

 

5 redenen om samen te werken

Mensen willen altijd meer en nóg meer. Maar we houden niet alles voor onszelf. Wij Nederlanders willen best wel veel delen. Waarom eigenlijk? 

 

1. Goed gevoel

Geven maakt simpelweg gelukkig. En, we hebben allemaal wel iets waar we ♥️ voor hebben. Er wordt vaak gedoneerd aan doelen waar je je in herkent en waar je hart ligt. 

 

2. Geweten

We zien het als een voorrecht en soms zelfs als verplichting om anderen te kunnen helpen. Geloof / religie kan hier een belangrijke rol in spelen.
 

3. Opvoeding

Iedereen wil het beste voor zijn kinderen. Dus laat je je kinderen zien dat ze een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld.Toch?

 

4. Fiscale voordelen

Bedrijven kunnen giften (net als particulieren) aftrekken, mits er geschonken wordt aan een erkend goed doel zoals de Learn! Foundation. 

 

5. Keurmerken en samenwerking

Learn! Foundation heeft de fiscale ANBI-status, is daarnaast een door het CBF erkend goed doel, is samenwerkingspartner van de Wilde Ganzen en lid van brancheorganisatie Partin.