Laatste nieuws!

Makonjemare actie succes!

04 oktober 2018
We kunnen alvast een klein vreugdedansje maken, want inmiddels is er het mooie bedrag van maar liefst € 20.650 binnengekomen voor ons nieuwbouwproject Makonjemare school in Vitengeni / Kenia.
Dankzij donaties van zowel bedrijven, particulieren als kerkelijke organisaties hebben wij een fantastische aftrap kunnen geven aan dit project.

Voor onze foundation is de opgave om 2/3 van het totaalbedrag aan gelden binnen te halen, want door onze samenwerking met Wilde Ganzen dragen zij 50% bij aan het totaalbedrag wat Learn! Foundation aan donaties heeft ontvangen.

 

 

Dus concreet is onze opgave om nog € 33.572 aan donaties te ontvangen. (zie tabel onderaan)

 

Dat gaan wij natuurlijk niet alleen doen! Dus: bedrijven, particulieren, scholen, leraren, kinderen, doe mee en koop symbolisch een paar stenen om samen deze school te bouwen. Als iedere steen een euro kost, moeten we met elkaar nog 33.572 stenen kopen en dan kunnen straks de 270 kinderen van de Makonjemare naar een échte school. En dat betekent ongelooflijk veel voor deze kinderen die allemaal van zeer arme komaf zijn. 

Binnenkort wordt er samen met de Bisschop Möller Stichting (BMS) een plan van aanpak gemaakt en kunnen de basisscholen die onder deze organisatie vallen, de Learn! Foundation daadwerkelijk gaan helpen met de 'bakstenen'. 

 

 

gedoneerd aan Learn! Foundation 50% bijdrage Wilde Ganzen totaal totaal benodigd nog te financieren opgave voor Learn!Foundation
           
€  20.650 € 10.325 € 30.975 € 81.333 € 50.358 € 33.572