Laatste nieuws!

Met open mond

07 juni 2019

Met open mond hebben wij afgelopen woensdag de cheque ontvangen van de St. Mattheüsschool in Joure. Het is niet te geloven hoe deze school zich heeft ingezet voor ons Makonjemare Bouwproject. Onze voorzitter had even geen tekst en kon haar ogen niet geloven. Eerst dacht ze nog 'staat daar nou € 540 of € 5.400' en moest ze een paar keer knipperen... Het drong maar langzaam door, maar uiteindelijk bleek het toch echt waar te zijn: er werd een symbolische cheque overhandigd van maar liefst vijfduizendvierhonderdeuro! 
De Jouster Courant heeft hier een leuk berichtje over geplaatst.


De St. Mattheüsschool Joure is onderdeel van de BMS. Er hebben nog meer scholen meegedaan met de BMS (Vasten) actie voor de bouw van de Makonjemare school. Alle bedragen zijn naar een centrale rekening van BMS overgemaakt en wij ontvangen later deze maand een totaalgift van alle scholen die aan deze actie hebben meegewerkt. We gaan daar uiteraard nog over berichten! 

 

De foto is gemaakt door juf Marijke Boonstra (SKIK). Zij is een van de ambassadeurs van de Learn! Foundation. Samen met haar man heeft zij gezien hoe ongelooflijk waardevol onze hulp is. Tijdens ons bezoek aan de Makonjemare school heeft zij een leuk filmpje gemaakt en uitgebreid verslag uitgebracht op de Mattheüsschool. Dat heeft zeker bijgedragen aan het succes van deze actie. Asante sana Marijke! 

 

Asante sana alle kinderen, leraren en schooldirectie, en natuurlijk dankjewel aan iedereen die deze actie gesponsord heeft. 

 

🧡🌱🧡