Laatste nieuws!

Nieuw jaar - nieuwe school!

08 januari 2020

Het nieuwe jaar is alweer een week op dreef. Wat gaat de tijd snel! We zijn druk bezig met de voorbereiding van onze donateursreis (er gaan 7 donateurs mee) naar Kenia op 14 februari aanstaande.

We kijken er enorm naar uit, want dit wordt wel een hele speciale reis. We gaan namelijk de officiële opening verrichten van 'onze' Makonjemare Primary School. De school is gebouwd, er staan nu 9 schitterende klaslokalen, een heuse keuken, toiletten voor de jongens & meisjes en de leraren, het bijgebouw (de multi purpose hall) is helemaal afgemaakt en last but not least hebben de leraren nu hun eigen staffroom en is er opslag voor alle leerbenodigdheden.

 

Er is samen met alle donateurs een hele grote stap gezet en wij kunnen niet wachten om dit zelf te gaan aanschouwen. grote partners in dit project waren onder andere de Wilde Ganzen, en de Bisschop Möller Stichting (BMS) en heel veel particulieren en bedrijven die hun steen hebben bijgedragen. Het is ongelooflijk hoeveel we met elkaar hebben kunnen bereiken. 

 

Natuurlijk gaan we straks een verslag van onze reis posten, mét heel veel foto's en verhalen van de donateurs die met eigen ogen kunnen zien waar hun geld aan besteed is. 

 

 

Hier alvast een sneak-preview van de professionele keuken