Laatste nieuws!

Nog één nacht slapen en dan...

Morgen, 31 maart (aanvang 19.30u) wordt er in het MFC Woudsend een Dienstenveiling gehouden ten bate van de Learn! Foundation. Inmiddels zijn de aanbiedingen (lees: diensten) binnengestroomd. Op Woudsendonline kun je de voorlopige stand van de aangeboden kavels even nakijken, zodat je nu al een beetje kunt bepalen waar je op gaat bieden morgen! Er staan zulke leuke en aantrekkelijke diensten op vermeld dat wij vanochtend al iemand hoorde zeggen: "ik ga denk ik telefonisch bieden, want ik heb wel 4 voor mij interessante diensten op de lijst zien staan!" Wij kunnen alvast verklappen dat de aangeboden diensten inmiddels de 40 zo'n beetje is genaderd...

 

Voor de Learn! betekent dit heel veel. Niet alleen in de zin van de uiteindelijke opbrengst, maar zeker ook qua aandacht voor onze foundation, en natuurlijk de kinderen die het betreft, vér van ons vandaan. De gehele opbrengst gaat uiteindelijk naar een van onze onderwijsdoelen in Kenia, in Kilifi om precies te zijn. Zodra de hoogte van het bedrag bekend is kunnen wij ons doel gaan bepalen en wordt dit natuurlijk met het dorp gedeeld!

De solidariteit die Woudsend laat zien is hartverwarmend. En dat geldt niet alleen voor de Dienstenveiling zoals deze door PKN Woudsend is georganiseerd, maar ook -niet in de laatste plaats- voor de Christoffelparochie die bij ons aanklopte om de Learn! te bestempelen als zogeheten 'eigen doel' voor de Vastenactie 2017. En dit contact loopt al vanaf de zomer 2016. Wat is er veel werk verzet door de Caritas van de Christoffelparochie. En last but not least: ook de Bonifatiusschool (onderdeel van de BMS) doet een duit in het zakje met haar eigen Vastenactie!

 

Woudsend is een WERELDDORP!