Laatste nieuws!

Op de koffie bij Doniahiem St. Nicolaasga

10 juli 2019

Er is altijd wel een activiteit voor de bewoners van Hof en Hiem (Doniahiem) in St. Nicolaasga. Deze keer konden zij voor een uurtje mee naar Kenia... Bij wijze van spreken natuurlijk, want zoals een van de bewoners opmerkte 'dat gaan we nooit redden' 😀

 

Via een van onze ambassadeurs, Suus Engwerda, werden wij uitgenodigd om te komen vertellen over Learn! en natuurlijk over onze projecten in Kenia. 

Dus nam onze voorzitter hen mee naar Kenia. Eerst werd er verteld over het land, de mensen, de natuur, de dierenwereld, en aan het einde van de presentatie heeft zij over ons werk verteld. De tijd is omgevlogen en na ruim anderhalf uur mochten wij als dank een envelop met inhoud van het personeel en diverse giften van de aanwezigen ontvangen.

Deze totaal € 175 is bestemd voor wat wij zoal ter plaatse tegenkomen, onder andere voor het ondersteunen van een van de zieke leerlingen van de Makonjemare School.

 

Zondag 14 juli gaan we weer op reis, dit keer echt naar Kenia voor een bomvolle werkweek en natuurlijk voor de aftrap van het bouwproject: Makonjemare Primary School!

 

Heel erg bedankt lieve mensen van Doniahiem, we komen graag nog weer eens op de koffie!