Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Opbrengst BMS

15 juli 2019

Vlak voor de zomervakantie ontvingen wij van BMS de eindstand van de actie voor de bouw van de school in Kenia...W O W, dat is wat wij riepen toen wij maar liefst ruim € 15.000 kregen gedoneerd. Wat een geweldig eindresultaat! Hier hadden we eerlijk gezegd niet meer op durven hopen, omdat niet alle scholen participeerden in dit BMS brede initiatief. Dus de verrassing was des te groter!

 

Deze donatie geeft kleur aan ons project om van de Makonjemare School in Kenia een échte school te maken. Deze donatie zorgt voor verbinding tussen de deelnemende BMS scholen in Nederland en hun Makonjemare School in Kenia. Deze donatie en alle moeite die de kinderen, maar ook de leerkrachten hebben genomen om ons te helpen, maakt het verschil. De kinderen van de Makonjemare School waren dolblij met alle tekeningen, brieven, en natuurlijk het nieuws dat mede dankzij BMS hun school een echte school gaat worden.

 

Wordt vervolgd...