Laatste nieuws!

Particuliere gift

En hoe blij zijn we met de toezegging van een particulier, de fam. van H uit Woudsend, dat zij ons met een mooi vast maandbedrag gaan steunen. Altijd weer stil van... hier zijn we zo ongelooflijk blij mee!

Wij garanderen dat iedere cent op de juiste plek terechtkomt. Wij garanderen dat u écht een steentje bijdraagt aan het verbeteren van het leven van de kinderen in Kilifi. Wij garanderen ook dat onze projecten goed gemonitord worden door de samenwerking met onze lokale partnerorgansiatie. En wij garanderen ook dat wij altijd bereikbaar zijn voor het beantwoorden van uw vragen, en openstaan voor uw adviezen, op- en of aanmerkingen. Want zonder onze donateurs kunnen wij namelijk niets beginnen. Dus ook voor particulieren geldt: wilt u uw steentje bijdragen aan een organisatie met € 0 salarissen, bezoldigingen, en hoge onkostenvergoedingen? Join us!

En wist u dat u via een schenkingsovereenkomst het maximale fiscale voordeel kunt behalen? Een aantal jaren geleden moest daar nog een notaris bij aan te pas komen, maar dat hoeft niet meer. Wij kunnen u helpen om uw schenkingsovereenkomst vorm te geven, waardoor u het maximale fiscale voordeel geniet. 

U mag altijd bellen (06 28 40 33 24) of een e-mail sturen indien u meer informatie wilt: bestuur@learnfoundation.nl. Wij gaan heel graag met u persoonlijk in gesprek.