Lifting the Barriers - LIBA

Lifting the Barriers

LIBA is een vrijwilligersorganisatie. Wij hebben LIBA hard nodig om projecten vanuit de community aan te dragen, te monitoren, te organiseren, zaken te regelen. Daarom werkt ook LIBA voor het grootste gedeelte met vrijwilligers of tegen een minimale onkostenvergoeding. Het commitment van LIBA en haar vrijwillige medewerkers is groot.

Om LIBA goed te kunnen laten functioneren is geld nodig. Want alleen op deze manier zijn donaties 100% gegarandeerd op de juiste plek terecht gekomen. LIBA maakt samen met de Learn! Foundation hierin écht het verschil. 
Ook al bezoeken wij zelf jaarlijks (en soms vaker) onze projecten, wij kunnen niet functioneren zonder deze lokale organisatie. Dat kunnen wij niet genoeg benadrukken. 

 

Wil je voor onze partnerorganisatie doneren? Maak dan een bedrag over o.v.v. LIBA.

 

Wie is Jacqueline Jumbe Kahura?

In 2015 is Jacqueline in de TOP Tien finale beland van de Global Teacher Prize, een zeer prestigieuze prijs op het gebied van onderwijs. Dit was een prestatie van formaat, want er waren meer dan 5000 leraren die zich hadden ingeschreven voor deze contest. Als je dan tot de laatste TIEN behoort dan heb je indruk gemaakt. En dat klopt. Jacqueline Kahura maakt indruk door haar gedrevenheid, inzet en passie voor onderwijs aan de allerarmsten van haar land. Ze is inmiddels regelmatig geinterviewd door de BBC en te zien op You Tube.