Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Promotiemateriaal

Dat promotiemateriaal er zo mooi uit kon zien, dat wisten we eigenlijk niet. Het overtreft in ieder geval onze verwachtingen.
We ontvingen 2 banners van 200cm x 85cm. Prachtig om te gebruiken bij presentaties en bij evenementen, want hiermee creëer je als het ware een podium, een decor. VIAC dank voor deze gift in natura!

Om te beginnen gaan we deze banners gebruiken op een groot feest 30 september. Twee jarigen vieren hun 80e- en 75 verjaardag. Op de uitnodiging staat: eventuele kadotip: een bijdrage voor de Learn! Foundation voor een onderwijsproject in Kenia. Hoe mooi is dat!

 

Ook worden er momenteel nieuwe flyers gedrukt, zodat potentiële donateurs alvast een eerste indruk krijgen van onze foundation. Want de kracht van social media is weliswaar groot, maar zelf komen luisteren naar het verhaal van ons werk, een presentatie bijwonen, letterlijk 'iets' in handen hebben is eveneens van onschatbare waarde.