Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Reis naar Kenia VOLGEBOEKT

We kunnen wel stellen dat de voorlichtingsavond in Bakhuizen over een reis naar Kenia een groot succes is geworden! 

 

Het idee om een reisvoorstel te maken en donateurs mee te laten gaan naar Kenia, is ontstaan tijdens de presentaties van de Learn! Foundation in de Vastentijd. De Learn! Foundation was immers het 'eigen doel' voor de Vastenactie 2017.

In deze periode heeft Ingrid in een aantal gemeenten van de Christoffel Parochie enthousiast verteld over de lopende projecten in Kenia. Men gaf aan best weleens mee te willen. En zodoende is er dus een reis georganiseerd en inmiddels gepland. Van 09- tot en met 18 februari 2018 gaan maar liefst 12 personen (maximum aantal) met Ingrid mee naar Kenia.

In samenwerking met James, van Jawamu Tours en Safaris en met Jacque van LIBA is er een prachtige reis samengesteld. Een avontuur dat begint met een safari in Amboseli, daarna een safari in Tsavo en op de 3e dag reizen we naar Kilifi. In de week dat we in Kilifi verblijven bezoeken we natuurlijk 'onze' twee scholen, te weten BOFA Primary School en Makonjemare Primary School.

We hebben in deze week twee dagen vrij te besteden om alle indrukken te verwerken, want naast de scholenprojecten staat er een bezoek aan het W.I.S.H. project op het programma en wonen we tot slot een kerkdienst bij in St. Patricks Church in Kilifi, waar het koor (waar Jacque deel van uit maakt) voor ons zal zingen.

 

We hebben dus een rijk gevuld programma waar we met elkaar enorm naar uitkijken. En wat nou het mooie is: alle mensen die meegaan zijn betrokken bij de Learn! Foundation en hebben gedoneerd om onze projecten te kunnen laten draaien, hebben écht hun steentje bijgedragen. Wat mooi dat wij deze mensen (notabene in de Vastentijd 2018!) kunnen laten kennismaken met het schitterende Kenia.

 

Een ding is zeker: bij terugkomst zijn zij onze ambassadeurs voor de Vastenactie 2018, die hopelijk een net zo'n groot succes zal zijn als de Vastenactie 2017.

 

Aan alle mensen die nu niet meer mee konden gaan: ook in 2019 gaan we deze reis organiseren!