Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Reisgroep Kenia

Deze groep, bestaande uit 12 donateurs en onze voorzitter Ingrid Vink, reist 09 februari aanstaande naar Kenia om de projecten te bezoeken. Om alle ins en outs goed door te praten, maar zeker ook om elkaar een beetje te leren kennen voor we dit avontuur aangaan, kwam de groep bij elkaar.

Het enthousiasme is groot en men is al aan het aftellen. Nog 4 maanden en dan is het zover. Eerst een schitterende safari, een bezoek aan de Masai, en dan op naar Kilifi om kennis te maken met onze partnerorganisatie LIBA en onze projecten te bezoeken.

Ook onze penningmeester Hermien is dan in Kilifi, samen met haar echtgenoot (arts). Zij verblijven ieder jaar voor Rotary ca. 6 weken in Kilifi.

Omdat de meeste donateurs via de Vastenactie kennis hebben gemaakt met onze organisatie, hebben we ook nog even gebrainstormd over een passende gift voor St. Patricks Church in Kilifi. Nou, daar zijn inmiddels genoeg ideeën over, dus dat komt helemaal goed.

 

Leuke bijkomstigheid is dat wij in Kilifi zijn op Aswoensdag (14 februari) en dat wij bij terugkomst in Nederland meteen volop deelnemen aan de Vastenactie 2018. Een van de donateurs merkte op: wij zijn dan ambassadeurs voor de Vastenactie, nog vol van alle indrukken kunnen we onze parochieleden heel veel vertellen over het project.

 St. Patricks church in Kilifi