Laatste nieuws!

Samenwerking met Aisha & Friends is een feit!

02 mei 2021

De Samenwerking met Aisha & Friends is een feit! Zij gaan samen met onze lokale partner in Kenia een mooi project uitvoeren. Een project dat uiteindelijk effect zal hebben op ca. 2000 kinderen, verdeeld over 4 scholen in de regio Kilifi. Wij ondersteunen dit project van harte, en hopelijk jij ook!

Want dat kinderen veel zullen hebben aan deze 'Speak up'  training, daar zijn wij van overtuigd en daarom ondersteunen wij dit ook.

Niet alleen financieel met een bijdrage van € 1.500, maar ook door LIBA, onze lokale partner, te faciliteren om dit project samen te kunnen vormgeven.

 

We hebben ervoor gekozen om Aisha & LIBA in dit project in de samenwerking met Wilde Ganzen, penvoerder te laten zijn. Wilde Ganzen steunt dit initiatief van Aisha met een bijdrage van € 3.000, zijnde 50% van het projectbudget. Van de andere benodigde € 3.000 financiert Learn! Foundation 50% en de rest wordt in een fondsenwervingscampagne door Aisha gefinancierd.

 

Natuurlijk kunnen er een aantal goed gemotiveerde leraren van 'onze' Makonjemare Primary School deelnemen aan deze training. Ook BOFA Primary (een school die wij in het verleden een aantal jaren hebben ondersteund) levert een aantal leraren. Daarnaast worden er twee andere scholen in Kilifi betrokken bij dit project. De selectieprocedue voor deelname wordt door LIBA in samenspraak met de hoofden van de scholen, uitgevoerd.

 

 

Wij willen u de mooie nieuwsbrief van Aisha niet onthouden, dus lees hier alles over dit spraakmakende project!