Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Sponsorloop BMS St. Jozefschool Lemmer

24 mei 2019

Op de BMS St. Jozefschool Lemmer werd een geweldige sponsorloop gehouden. De opbrengst is voor de bouw van 'onze' Makonjemareschool In Vitengeni Kenia. Voorafgaande aan het startschot heeft onze voorzitter aan de leerlingen verteld wat er nodig is om de school in Kenia te bouwen, en hoe de kinderen daar leven. Het maakte best wel indruk... Ook hebben we even een begroeting in het Swahili opgenomen zodat we dat in Kenia kunnen laten zien. JAMBO! riepen de kinderen uit volle borst.

De sponsorloop was perfect voorbereid. Aan alles was gedacht. Na het symbolische startschot te hebben gegeven (er werden ballonnen doorgeprikt) gingen de leerlingen van start. Ze hebben allemaal geweldig (veel rondjes) gelopen. 
Binnenkort horen we wat er bij elkaar is gerend door deze kids.

 

Asante sana - dankjewel team van de St. Jozefschool voor jullie inzet en asante sana alle ouders: wat fijn om te zien dat jullie er allemaal waren!

🧡🌱🧡