Laatste nieuws!

Sponsorloop St. Jozef Lemmer groot succes!

03 juli 2019

Wat een ongelooflijke opbrengst heeft de BMS Dalton St. Jozefschool uit Lemmer bij elkaar gelopen en gerend! We waren natuurlijk aanwezig bij de start van de sponsorloop op 24 mei jongstleden (en waren daar al zo ontzettend positief over) maar nu komen we helemaal woorden tekort.

 

🌱 🧡 🌱 De opbrengst van de sponsorloop is maar liefst € 4.500... Vijfenveertighonderd euro 🌱 🧡 🌱

 

In het Lemsternijs (Lokale krant) leest u er meer over.

 

Wij zijn zó trots op de leerlingen en de leerkrachten die het ondanks alle drukte toch maar mooi voor elkaar hebben gekregen om zo'n fantastische manifestatie neer te zetten.
Dank ook aan alle (groot)ouders! Want dat mag ook gezegd worden: in groten getale waren zij getuige van deze schitterende sponsorloop en moedigden zij hun (klein)kinderen enthousiast aan.

 

Op 8 juli aanstaande hebben wij een overleg met BMS en zullen wij ongetwijfeld meer horen over de totale opbrengst van de BMS scholen die hebben meegedaan en mee hebben gewerkt aan het succes van deze actie. Een actie die is begonnen met de toespraak van Jacque Jumbe Kahura, onze lokale partnerorganisatie uit Kenia, op de opening van het schooljaar 2019/2020 in de grote kerk in Leeuwarden.