Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Vakantie

  • Tijdens de vakantie is het weliswaar stil geweest op social media, maar dat betekent niet dat er niets is gebeurd! We hebben dozen vol met brillen binnengekregen, onder andere van Ed Kriek (Optiek & Hoortechniek) en Ceres-kringloop. Alle binnengekomen brillen gaan naar een fantastisch goed doel in Gambia. Dit doen we in samenwerking met Wishful Africa.

  • Ook ontvingen wij nog een hele fijne particuliere donatie van € 150 uit Utrecht, waarvoor onze hartelijke dank! 

 

  • Ingrid (voorzitter) en Hermien (penningmeester) zijn aangemeld voor de Partin dag in Apeldoorn op 30 september aanstaande. De dagvoorzitter is journalist, wetenschapper en schrijfster Mirjam Vossen (Eerste Hulp bij Ontwikkelingwerk).

 

  • In Woudsend vieren op 30 september de heer en mevrouw Kuipers hun 80e en 75e verjaardag! De oprichters van dit prachtige bedrijf in Woudsend vragen niet om cadeaus, maar om een donatie voor de Learn! Foundation. De kaarten waren al lang en breed gedrukt toen wij van dit sympathieke gebaar hoorden. Wat een verrassing! Natuurlijk wensen wij hen een onvergetelijke verjaardag toe. Wordt vervolgd...


 

  • Henco heeft gedaan wat zij beloofd heeft: een schitterende donatie overgemaakt van maar liefst € 2.500 zijnde de 1e tranche van totaal € 5.000 t.b.v. de bouw van een schaduwplek op de Makonjemare school. Wordt vervolgd...

Wij hopen dat iedereen een fijne zomer (gehad) heeft en ons blijft volgen op Facebook en via deze website natuurlijk.