Laatste nieuws!

Vastenactie en Paasmarkt

Op donderdag 2 april was het zover… de kinderen van de Bonifatiusschool in Woudsend mochten de door hun zelf gemaakte ‘vastendoosjes’ inleveren. In die vastendoosjes zat geld wat door het doen van allerlei klusjes bijeen gespaard was.

 

Zo waren er kinderen die lege statiegeldflessen ophaalden door overal langs de deuren te gaan, er zijn auto’s gewassen, honden uitgelaten, straten geveegd, kamers opgeruimd, noem maar op! Het geld wat ermee verdiend werd kwam dus in het vastendoosje.

 

 

Op dezelfde dag (die tweede april) had de school bovendien een feestelijke Paasmarkt georganiseerd. Er werden spulletjes ingebracht, taarten, cakes, muffins gebakken en verkocht, het leek wel een vrijmarkt.

 

 

De naast de Bonifatiusschool gelegen Meester van de Brugschool kwam spontaan € 50 brengen (geweldig!) en er was alles bij elkaar een prachtige opbrengst van de vastenactie en de vrijmarkt, namelijk: € 814,70!

 

 

Lieve kinderen, papa’s en mama’s, oma’s en opa’s, buren en vrienden: ontzettend bedankt. Want voor dit geld kunnen we 100 leerboeken aanschaffen voor ons boekenproject in Kenia.

 

 

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van dit project en gaan we foto’s uitwisselen!