Vrienden van Learn! Foundation

Onze vrienden / donateurs

Vriend / donateur van Learn! Foundation worden? We kunnen ons voorstellen dat je eerst meer informatie wilt. Hoe wordt er verslag gedaan van de besteding, heb je invloed op de besteding, kun je zelf gaan kijken bij het project? Voor bedrijven geldt dat een donatie aan de Learn! Foundation in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) fiscaal aantrekkelijk is. Voor particulieren trouwens ook, zeker als er gebruik wordt gemaakt van een schenkingsovereenkomst. Natuurlijk kun je altijd bellen of mailen om zaken helder te krijgen, wij vertellen graag over onze projecten!

Ambassadeurs

Ambassadeurs zijn van onschatbare waarde voor onze foundation, want zij kunnen vanuit hun eigen ervaringen aan anderen vertellen hoe belangrijk het is om ons werk te steunen.

Een goed voorbeeld hiervan is de groep -tien donateurs- die in februari 2018 is meegeweest op projectbezoek naar Kenia. Zij hebben met eigen ogen kunnen zien hoe belangrijk hun bijdrage is zodat wij ons werk kunnen doen.

 

     

 

    Bij thuiskomst ontstonden er spontaan initiatieven vanuit deze groep en werden er acties op touw gezet. Zo zijn er flyers gedrukt ten behoeve van ons voedselprogramma, zijn er statiegeldacties bij lokale supermarkten gestart of kregen verjaardagsfeestjes een 'Learn!-tintje' door geen cadeaus te vragen, maar donaties voor het project wat hen op deze reis het meest aansprak. Wat fijn om zulke ambassadeurs te hebben!

 

 

De personen op deze foto hebben toestemming gegeven voor publicatie.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.