Vrienden van Learn! Foundation

Onze vrienden / donateurs

Vriend / donateur van Learn! Foundation worden? We kunnen ons voorstellen dat je eerst meer informatie wilt. Hoe wordt er verslag gedaan van de besteding, heb je invloed op de besteding, kun je zelf gaan kijken bij het project? Voor bedrijven geldt dat een donatie aan de Learn! Foundation in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) fiscaal aantrekkelijk is. Voor particulieren trouwens ook, zeker als er gebruik wordt gemaakt van een schenkingsovereenkomst. Natuurlijk kun je altijd bellen of mailen om zaken helder te krijgen, wij vertellen graag over onze projecten!

Scholen

Onze foundation gaat over onderwijs, over leren, over naar school gaan. Voor scholen in Nederland is daarom de herkenbaarheid van ons werk extra groot, zeker ook voor de kinderen. Zij kunnen zich voorstellen wat het betekent als je niet naar school kunt omdat je ouders geen geld hebben voor een verplicht schooluniform. En hoe fijn is het dat jìj, leerling in Nederland, daar aan bij kunt dragen!

Er zijn enkele scholen die het werk van Learn! inmiddels steunen en we zijn hard aan het werk om de betrokkenheid van scholen te vergroten. Op een kindvriendelijke manier houden wij desgevraagd een presentatie over ons werk, over de scholen die wij steunen in Kenia en natuurlijk vooral over hoe het er daar aan toe gaat. Want dan raken kinderen betrokken. Ze horen het verhaal, zien foto's, gaan in discussie met elkaar, en vergelijken hún leven met dat van de kinderen in Kenia. En bedenken zelf acties om de school in Kenia te helpen. Ze gaan als het ware een verbinding aan.
Wilt u als onderwijsinstelling met ons in gesprek over de mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op!