Laatste nieuws!

Wat worden er al veel stenen gekocht!

01 april 2019
Nee, geen 01 april grap! We zijn onder de indruk van de geweldige donaties die voor ons bouwproject binnenkomen! En het zijn mooie bedragen, en ze komen soms uit heel onverwachte hoek. Van mensen die een dorpskrantje lazen en spontaan € 1.000 overmaakten, tot € 10 van een onbekende,
€ 500 van een grote cv-ketel fabrikant, € 250 van een bouwonderneming, en ga zo maar door. Dit geeft ons, én onze partner in Kenia LIBA natuurlijk het vertrouwen dat we kunnen gaan bouwen. Want, iedere donatie die voor dit project binnenkomt wordt door Wilde Ganzen met 50% verhoogd. Dus die € 500 is in een klap € 750 waard.

 

De scholen van de Bisschop Möller Stichting (BMS) zijn ook druk bezig om de leerlingen geld in te laten zamelen en de kinderen komen met allerlei geweldige initiatieven. Zo zijn er statiegeldacties, lees-zoveel-mogelijk-boeken-sponsor-acties, komt er een heuse dienstenveiling, en nog veel meer.

We zijn er nog niet, maar nogmaals: we hebben het volste vertrouwen dat het ons gaat lukken. En hoe blij zullen de kinderen van de Makonjemare Primary School zijn als er daadwerkelijk een school gebouwd kan gaan worden.

De stand van zaken is dat we € 40.000 inmiddels hebben binnengehaald. Wilde Ganzen legt er 50% bij, dus het is eigenlijk € 60.000. We hebben ruim € 90.000 nodig.... Doe alsjeblieft mee, klik op de doneerknop onderaan deze pagina en gun deze kinderen een betere toekomst.