Laatste nieuws!

Het laatste nieuws

In deze rubriek houden we je op de hoogte van wat speelt binnen onze foundation. Dat kan van alles zijn, zoals over de campagnes die we voeren, over donaties en schenkingen in natura, bestuurlijke aangelegenheden. Hier kun je alle recente berichten teruglezen. 

Waterleiding in zicht!

Het waterleidingproject bij de Makonjemare Primary School verloopt voorspoedig. Er wordt dagelijks keihard gewerkt en niet in de laatste plaats door de ouders. Zij staan iedere ochtend om 06.00u bij de school om mee te werken. En niet zonder succes, want het werk gaat in een razend tempo!
Onze penningmeester Hermien van der Hoeve is momenteel 6 weken in Kilifi. Fantastisch, want zij kan samen met Jacque van LIBA het project goed monitoren en op het werk aanwezig zijn.

 

Wil je water: nou hier komt het!

Het lijkt toch welhaast symbolisch, maar toen zij gisteren op het project kwamen brak de hemel open en heeft het ongelooflijk hard geregend. Dat was  in 2 jaar niet gebeurd, dus iedereen was door het dolle heen. De geulen waren al voor een groot deel dicht gemaakt, maar er lag nog een stuk open, zodat ze konden fotograferen. 

 

Jacque, Hermien en Frida

 

Realisatie dankzij Liberi Foundation