Laatste nieuws!

Werkreis 14 - 22 juni 2018

11 juni 2018

Binnenkort vertrekt onze voorzitter voor een werkweek naar onze partnerorganisatie LIBA in Kilifi - Kenia. Er staat zoveel op het programma!

  • Zo gaan we natuurlijk naar Makonjemare Primary School om te vergaderen met de leerkrachten, om de plannen te bespreken om een échte school te bouwen. Want die plannen gaan definitief door! Maar we willen ook heel graag de puntjes op i zetten als het gaat om een governance code (in relatie tot omgang met leerlingen), polsen waar de leraren behoefte aan hebben als het gaat om het vergroten van motivatie, inzet en skills.
  • We hebben de scholarship-studenten/ leerlingen (15) uitgenodigd om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan. En natuurlijk ook om de leerlingen op de foto te zetten! We doen dit in een voor hen nieuwe setting (hotel). Natuurlijk bieden we hen ook een uitgebreide lunch aan. 
  • Er staat een ontmoeting met Prof. Katana (County minister van Onderwijs) op het programma én een ontmoeting met een parlementslid de heer Hon. Teddy Mwambire (MP for Ganze constituency)
  • We gaan werken aan de nieuwe website van Lifting the Barriers, zodat zij zelf in staat zijn om deze te actualiseren en bij te werken waar nodig.

En nog veel meer...

 

 

 

Het vliegticket voor deze reis is gesponsord. Asante sana!