Laatste nieuws!

Wilde Ganzen 1e resultaat

05 november 2018

De tv-uitzending van de Wilde Ganzen van vorige week heeft een mooi bedrag opgeleverd! Er werd aan Wilde Ganzen een mooi bedrag van maar liefst € 14.781,16 gedoneerd. Wow, we zijn onder de indruk! U kunt de uitzending waarin dit resultaat bekend werd gemaakt hier terugkijken.

 

Weet u het nog? We werven fondsen voor onze Makonjemare Primary School. Er is best wel een stevig bedrag nodig om de school te bouwen die voldoende ruimte biedt aan de meer dan 270 leerlingen en 10 leraren. Het volledige projectvoorstel kunt u hier teruglezen. En wat belangrijk is voor iedereen die hieraan -letterlijk- een steentje wil bijdragen: van iedere € 1 die wij gedoneerd krijgen maakt Wilde Ganzen € 1,50! 

 

Naast Wilde Ganzen werken wij in dit project nauw samen met de Bisschop Möller Stichting (BMS) Leeuwarden. De BMS ondersteunt en beheert de 31 katholieke basisscholen en 1 algemeen bijzondere school in de provincie Friesland. Scholen die allemaal een eigen identiteit en onderwijsmethode hebben. Met ruim 600 medewerkers verzorgen zij onderwijs voor > 6.200 leerlingen. 

 

De voorbereidingen in dit project zijn in volle gang, er is inmiddels een stuurgroep gevormd en de eerste afspraken zijn achter de rug en er staan er nog twee gepland voor de kerstvakantie volgende maand. Omdat wij dit zorgvuldig willen aanpakken neemt de invulling van de samenwerking uiteraard wel wat tijd.  Maar geen nood, want wij hebben alle vertrouwen in een geweldige samenwerking en een mooie start van het jaar 2019.
Want dat wordt het Wilde Ganzen  >   BMS  >   Learn! Foundation jaar!