Culinaire Benefietavond

Hier wil je bij zijn! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar...


CULINAIRE BENEFIETAVOND TEN BATE VAN DE LEARN! FOUNDATION

Graag nodigen wij u uit voor de 2e culinaire benefietavond in ons restaurant Vis & Meer, die geheel ten bate is van de Learn! Foundation.

Zoals velen van u weten, zijn wij al regelmatig met de Learn! Foundation mee geweest om de projecten met eigen ogen te zien en te beleven. Altijd komen wij zwaar onder de indruk terug. Wij willen op deze manier ons steentje bijdragen aan deze organisatie.

Het doel van deze avond is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen zodat de kinderen in Kilifi (Kenia) geholpen kunnen worden om goed onderwijs te krijgen. Natuurlijk hopen wij daarbij op uw steun te mogen rekenen.

De Learn! Foundation is een organisatie die zich inzet voor de toekomst van kinderen in Kilifi Kenia door middel van het verbeteren van de onderwijsmogelijkheden. Door het bijwonen van deze avond draagt u dus bij aan dit fantastische goede doel en krijgt u bovendien de kans om te genieten van de heerlijke gerechten van Vis & Meer.

De benefietavond zal plaatsvinden op 22 mei aanstaande, aanvang 18.30u.

Het programma zal bestaan uit een uitgebreid diner met bijpassende wijnen. Ook zal er weer een veiling worden georganiseerd met bijzondere items en ‘diensten’, waarvan de opbrengst volledig ten goede zal komen aan de Learn! Foundation. En natuurlijk is het bestuur van de Learn! Foundation aanwezig om u alles te vertellen over de stand van zaken in Kilifi.

De kosten voor deze avond bedragen € 125 per persoon, inclusief drankjes, waarvan de volledige opbrengst naar de Learn! Foundation zal gaan.

Als u aanwezig wilt zijn bij deze speciale avond, dan kunt u zich aanmelden door even te bellen met Maya of Sjouke, Tel. 0514-591748 of een mailtje te sturen naar: info@restaurantvisenmeer.nl

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn bij deze bijzondere avond en we danken u bij voorbaat voor uw steun aan de Learn! Foundation en aan ons initiatief.

Met vriendelijke groet,

Sjouke & Maya Schilstra
Vis & Meer Woudsend