Hoe wij werken

Learn! Foundation ontvangt verzoeken om ondersteuning van scholen, een gemeenschap en individuen. Wij vinden het erg belangrijk dat de hulpvraag uit de gemeenschap komt. We bepalen niet wat goed voor ze is of wat ze nodig hebben.


Donateur & project

Soms koppelen we een donateur aan een specifiek project. Dat is dan een zogeheten geoormerkt project. Maar beter nog is dat er geld in de algemene kas zit, zodat wij adequaat kunnen inspelen op nieuwe aanvragen, zonder daar een specifieke donateur bij te zoeken. Dat werkt wel zo prettig. Uiteraard doen wij altijd verslag van hoe wij ons geld hebben besteed.


Lokaal netwerk

Inmiddels hebben wij een groot lokaal netwerk en kunnen we snel schakelen. Op deze manier kunnen we de voortgang van onze projecten goed monitoren.


Kenia

Onze focus ligt op onze projecten die wij met ons kantoor in Kilifi - Kenia ontwikkelen. Omdat het hier gaat om meerjaren commitments, zijn aanvragen voor financiële ondersteuning voor andere dan onze eigen lopende projecten niet mogelijk. Kort gezegd: we ondersteunen geen andere stichtingen.