Makonjemare Primary School

We zetten dit project prominent in de kijker, omdat we ongelooflijk trots zijn op wat daar allemaal gebeurt. En dat hebben we te danken aan onze donateurs: ambassadeurs, particulieren, bedrijven, instellingen en -last but not least- aan onze partnerorganisatie LIBA.

De pandemie heeft ook onze spiksplinternieuwe school hard getroffen, maar dankzij een hulpprogramma dat wij samen met Wilde Ganzen konden vormgeven, hebben de kinderen dagelijks een maaltijd gehad (met speciale 'presidential' ontheffing) en hebben we tal van andere dingen kunnen vormgeven op school. 


Nu gaan we hopelijk met ingang van 01 januari 2021 weer van start en kunnen alle kinderen weer naar school. We starten het nieuwe jaar met een nieuw uniform voor alle 285 leerlingen, we gaan schommels op het schoolplein plaatsen en we gaan ons voedselprogramma voortzetten, maar steeds meer met voeding die afkomstig is uit de schooltuin! En hopelijk kunnen we van de schooltuin een hele professionele 'community-garden' maken waar iedereen van mag profiteren. 


Wil je ook meedoen en onze school in je hart sluiten? Klik op een van de donatieknoppen naar keuze in en je maakt meteen deel uit van onze community. 

🧡 Asante sana 

 

******we zijn een door het Centraal Bureau Fondsenwerving erkend goed doel******